Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Sports \ Futbols

Uz spēli pret Portugāli un Ronaldu vēl būs pieejamas 300 biļetes

© SCANPIX

2018. gada Pasaules kausa kvalifikācijas cikla ietvaros Latvijas futbola izlase pēc desmit dienām savā laukumā uzņems pašreizējo Eiropas čempioni Portugāli ar Krištianu Ronaldu priekšgalā. 2. jūnijā tirdzniecībā nonāks pēdējās 300 biļetes uz maču.

Latvijas valstsvienība atlases ciklu sāka ar smagu uzvaru viesos pret pastarīti Andoru, bet sekojuši četri zaudējumi - mājās pret Fēru salām un Ungāriju, kā arī viesos pret Portugāli un Šveici. Turpinājumā pārbaudes mačā ar 0:5 tika zaudēts Gruzijai, un pēc sagrāves galvenā trenera amatu pameta Marians Pahars, kura vietā stājās Aleksandrs Starkovs.

Lai gan latvieši demonstrē pieticīgu sniegumu, nākamajā mājas spēlē sagaidāmas pilnas tribīnes - 9. jūnijā mūsējiem pretī stāsies Portugāles izlase, kas pagājušajā vasarā kļuva par Eiropas čempioni. Turklāt sāncenšu rindās būs Spānijas čempiones un Čempionu līgas finālistes Madrides "Real" līderis Krištianu Ronaldu.

Sākotnēji tirdzniecībā bija pieejami biļešu komplekti uz 2018. gada Pasaules kausa kvalifikācijas spēlēm pret Portugāli, Šveici (spēle 3. septembrī) un Andoru (spēle 10. oktobrī). To cenas svārstījās no 24,5 līdz 45 eiro. Visi komplekti izpārdoti, tomēr interesentiem vēl būs iespēja klātienē paskatīties uz vienu no pasaulē labākajiem futbolistiem.

Romāns Kokšarovs/ F64 Photo Agency

Kā portāls Sportacentrs.com noskaidroja Latvijas Futbola federācijā, tad 2. jūnijā (laiks vēl tiks precizēts) "Biļešu Servisa" kasēs tirdzniecībā nonāks pēdējās 300 biļetes uz spēli pret Portugāli. Vienas biļetes cena - 35 eiro. Savukārt 10. jūnijā sāksies pēdējo biļešu pārdošana uz mačiem pret Šveici, kam viesos tika zaudēts ar 0:1, un Andoru, kas viesos tika uzvarēta ar 1:0.

Tāpat 12. jūnijā Latvijas izlase Skonto stadionā aizvadīs pārbaudes spēli pret kaimiņiem igauņiem. Biļetes joprojām pieejamas "Biļešu Sevisa" kasēs, un to cenas ir no 3,5 līdz 10 eiro.

Igaunija, kas savā grupā uzvarējusi Gibraltāru, cīnījusies neizšķirti ar Kipru, bet zaudējusi Beļģijai, Grieķijai un Bosnijai un Hercegovinai, 9. jūnijā uzņems Beļģiju, kam viesos zaudēja ar 1:8. Klātienē redzēt vienu no Eiropas stiprākajām komandām vēlas arī igauņi, kuri līdz vakardienai bija izpirkuši deviņus tūkstošus biļešu, tādējādi vēl pieejams viens tūkstotis. Cena - no 16 līdz 22 eiro.