Svētdiena, 5.maijs

redeem Ģederts, Ģirts

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Vai Māris Rēvalds un Iveta Lāce pielikuši punktu attiecībām?

© F64 Photo Agency

»Vakara Ziņas« saņēma informāciju, ka bijusī tirdzniecības kompeksa «Spice» vadītāja Iveta Lāce un Veselības centra 4 valdes priekšsēdētājs Māris Rēvalds, iespējams, pērnā gada nogalē izšķīrušies savstarpēju nesaskaņu dēļ.

Zinātāji, kas šo pāri pazīst jau vairāku gadu garumā, runā, ka šī nav pirmā reize, kad pāris domstarpību dēļ ir šķīries, tomēr pēc kāda laika atkal salabuši. Taču, iespējams, šoreiz katrs devies uz savu pusi.

F64 Photo Agency

Ivetas Lāces un Māra Rēvalda attiecības ilga aptuveni astoņus gadus. Māris pirms šīm attiecībām bija ģimenes cilvēks. Sazinājāmies ar Māri Rēvaldu, kas šo situāciju komentēja īsi un lakoniski: «Savu privāto dzīvi nekomentēšu. Labāk jautājiet par «Covid-19».»

Kā zināms, Iveta Lāce gadiem ilgi bija tirdzniecības kompleksa «Spice» vadītāja. 2018. gadā viņa atstāja «Spices» izpilddirektores amatu. Aptuveni divus gadus pēc tam par viņas karjeras gaitām publiskajā telpā nekas daudz nav dzirdēts. Sazinājāmies ar Ivetu, lai noskaidrotu, ko viņa dara šobrīd. Sarunā ar »Vakara Ziņām« Iveta atklāja, ka izvairās no publicitātes. Ņemot vērā to, ka »Vakara Ziņas« ir saņēmušas informāciju, ka pāris diemžēl šķīries, taujājām, vai tā ir tiesa. Uz ko Iveta sarunā noteica, ka neatbildēs uz šo, ne arī citu jautājumu, ne apstiprinot, ne arī noliedzot izmaiņas savā privātajā dzīvē.