Sestdiena, 11.maijs

redeem Karmena, Manfreds, Milda

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Baiba Sipeniece-Gavare gatava atklāt savu otru pusi, ko ikdienā slēpj

© Publicitātes foto

Televīzijas un radio personība, humoriste Baiba Sipeniece-Gavare ir piekritusi piedalīties jaunā TV šovā un atklāt to savu pusi, ko ikdienā slēpj un negrib, lai kāds par to vispār zina.

«Rīts Jūrmalā patiešām ir brīnišķīgs - tur nu nav jēgas pat spriedelēt, es esmu rīta cilvēks. Dzīve pati tā ir ar mani izrīkojusies - darbs radio jau deviņpadsmito gadu man liek celties ap pieciem,» viņa raksta savā «Instagram» kontā pie video, kur redzama dodamies uz rīta treniņu.

«Kamēr visi apzinīgie jūrmalnieki saldi čuč un pareizi arī dara, es jau eju gar jūru, lai iestaigātu savus jaunos zābakus. Rokās man ir hanteles, lai nostiprinātu roku muskuļus. Kāpēc? Tūlīt izskaidrošu. Jo esmu piekritusi piedalīties jaunā televīzijas šovā «Ārpus zonas». Tiešām nesaprotu, kāpēc es tam piekritu, bet - es piekritu, un es darīšu!» viņa atklāj, uzrunājot savus sekotājus.

«Mēs iesim super turbo grūtā pārgājienā, un jūs redzēsiet to manu otru pusi, ko negribu nevienam rādīt. Vājumu…» TV dīva nopūšas un saka, ka neapskauž sportistus, kuriem katru dienu jāiet uz treniņiem, gribi vai negribi. «Man tie riebjas, es jums godīgi saku, bet es to daru… Lai jau pirmajā dienā tur nesaļimtu. Turiet par mani īkšķus, lūdzu,» viņa aicina savus «Instagram» sekotājus, piebilstot, ka nu viņai atliek cerēt, ka liktenis pret viņu būs žēlīgs.

Jaunais TV3 realitātes šovs «Ārpus zonas» pie skatītājiem nonāks tikai nākamā gada februārī.