Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Elīna Gluzunova: Nevēlos elpot šajā realitātē 

© Instagram

«Esmu laimīga, ik rītu pamosties savā ādā. Esot sievietei. Spējot apzināties sevi, savu ķermeni, savu būtību, savas spējas. Es esmu tas kodols, ap kuru griežas mana pasaule,» saka šova «X faktors» trešās sezonas uzvarētāja, influencere Elīna Gluzunova. 

«Varbūt no malas izskatās, ka esmu laimīga, apgarota, visu paspēju, eju uz procedūrām, visu laiku esmu kustībā… Bet realitātē.. Realitātē es divus mēnešus no vietas, izdzerot pa vīna pudelei katru vakaru, reizēm vairāk, cīnījos ar depresiju. Man likās, ka tas man spēs palīdzēt, ka problēmas izgaisīs, taču tā nenotika. Es izdegu un iedzīvojos veselības problēmās,» viņa vaļsirdīgi raksta saviem «Instagram» draugiem un sekotājiem, atzīstot, ka kādu rītu piecēlusies ar domu, ka nevēlas piecelties… «Nevēlos elpot šajā realitātē. Vēlos palikt sapnī un aizmirsties. Distancēties no lietām un cilvēkiem. Ar to es nedomāju nāvi. Tādu domu man nav. Ar to es domāju - atrast emocionāli drošu vietu. Vietu, kur patverties šādos brīžos, kad viss lūst un plīst. Lai nebūtu scenārija, ka es paklanos, priekškars aizveras un teātra izrāde beidzas.»

Jau arī senāk Elīna ir rakstījusi par «Instagram» «skatuvi» un «teātri» - par to, ka mēs katrs izvēlamies, ko stāstīt, ko rādīt.

«Pārsvarā šis saturs ir visnotaļ pozitīvs, tomēr pat vissaldākajā medus podā var atrast pilienu darvas. Es esmu godīga. Es dalos savās sajūtās. Vienkārši… Man nepatīk publiskā emocionalitāte. Vaimanāšana, sūdzēšanās… Es šeit esmu, lai jūs iedvesmotu. Lai meitenes, kuras ar mani ir uz viena viļņa vai iet cauri kam līdzīgam, nejustos vienas. Gan attiecību un veselības jautājumos, gan esot īpašo bērniņu mammām. Un visai šo neredzamo problēmu čupai pa virsu es cenšos radīt ko skaistu. Caur sevis iepazīšanu ļaut arī jums pašām sevi iepazīt. Un tas viss tikai tāpēc, lai atrastos tur, kur patiesi esam pelnījušas būt! Savā miera ostā.»