Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Skandāli

Geju skaistumkonkursa žūrijā arī Rīgas domes deputāts

© f64

Pagājušajā nedēļas nogalē kā īpa­ša kon­kur­sa Mr. Gay Bal­tic 2011 vieš­ņa ti­ka pie­teik­ta sla­ve­nā dzie­dā­tā­ja Lai­ma Vai­ku­le, ta­ču vi­ņa klu­ba «XXL» ap­mek­lē­tā­jus ar sa­vu klāt­būt­ni ne­pa­go­di­nā­ja. Tas gan ne­pār­stei­dza, jo jau ie­priekš šķi­ta, ka Vai­ku­les ie­spē­ja­mo ie­ra­ša­nos klu­ba īpaš­nie­ki Rus­lans Kaf­ļev­skis un Ser­gejs Rimšs vien­kār­ši «iz­zī­du­ši no pirk­sta» vai no­sap­ņo­ju­ši.

Par sa­va vār­da kā vie­na no gal­ve­na­jiem žū­ri­jas pār­stāv­jiem pub­lis­ko­ša­nu so­ci­āla­jos tīk­los bi­ja pa­ma­tī­gi pār­steig­ta arī žur­nā­lis­te un pa­snie­dzē­ja Ie­va Adamss. «Ko?! Kur jūs iz­la­sī­jāt, ka bū­šu šā pa­sā­ku­ma žū­ri­jā?! Es ta­ču jau pirms ne­dē­ļas at­tei­cu da­lī­bu [kon­kur­sā] kā žū­ri­jas lo­cek­le, es­mu šo­kē­ta, ka šā­di tiek mal­di­nā­ta pub­li­ka!» sa­ru­nā ar »VZ« sa­vu pār­stei­gu­mu ne­slē­pa ra­dio­gei­ša Adamss.

Jā­pie­bilst, ka žū­ri­jā ti­ka pār­stā­vē­tas vi­sas trīs Bal­ti­jas val­stis un šeit ne­iz­ti­ka bez sa­vas «ro­zī­nī­tes»: Lat­vi­ju bez ho­reo­grā­fa An­dra Bu­ka­lov­ska pār­stā­vē­ja arī Rī­gas do­mes de­pu­tāts no frak­ci­ju blo­ka «Vie­no­tī­ba» rin­dām Jā­nis Mār­tiņš Sku­ja.