Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Trakas lietas

"Kombuļu" Inese aicina piedalīties Saeimas vēlēšanās

© f64

"Šobrīd ir ļoti svarīgi apsvērt par ko vēlēt, bet nedomāju, ka mana balss ir tā izšķirošā. Esmu izvēles priekšā, man ir daudz variantu," portālam nra.lv stāsta dziedātāja Inese Cibuļska no izjukušās grupas "Kombuļi".

Viņa atzīst, ka pagājušā gadā pirms pašvaldību un Eiropas Parlamenta vēlēšanām ir dziedājusi divām partijām, tāpēc sestdien izdarīs izvēli starp tām. "Pagājušajā gadā uz vēlēšanām dziedāju kopā ar Jauno laiku un Zaļo un Zemnieku savienību. Bija tīri nekas. Kopā mēs to darījām, un man iet pie sirds viņu domāšanu. Man labāk patīk zaļais dzīvesveids, kā tas ir zaļajiem zemniekiem. Man pašai visapkārt ir zaļa krāsa," stāsta Inese Cibuļska, un turpina: "seksīgākais premjera kandidāts, es domāju, ir Aivars Lembergs. Man ir labs priekšstats par Ventspils pilsētu, sakoptību un viss, kas tur notiek. Pirms vairākiem gadiem tur biju un man patīk tas ko viņš dara, kā viņu apsūdz, kā viņu kritizē. Principā, es domāju, tik liela vaina kā par viņu runā, manuprāt, nav. Es par viņu domāju pozitīvas domas, jo katram jau ir sava izvēle, gaume. Tās ir manas domas un esmu lepna, ka patīk tas, kas patīk".

Sarunas laikā dziedātāju piemeklē radošā mūza un tās iedvesmota viņa rosina vēlētājus sestdien dziedāt zināmo meldiņu – "jābalso tā, lai nav žēl. Balso tā, lai nav žēl, lai labu vēl. Gribas jau, lai Latvijā būtu labi, jo arī viena balss ir nozīmīga," pārliecināta I. Cibuļska.