Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

Didžus kļuvusi par gaišmati un krietni notievējusi

© F64

Diezgan interesantas vizuālās pārmaiņas šovasar piedzīvojusi atraktīvā aktrise Santa Didžus – ugunīgi sarkanais matu tonis ir kļuvis krietni gaišāks, turklāt šobrīd aktrise var lepoties ar vēl slaidākām ķermeņa formām.

Arī krodzinieks Arnis Bikšus kopā ar sievu Santu Didžus labā noskaņojumā bija sastopami «Positivus» festivālā. Abi ieradās jau pirmajā dienā un kādu laiku uzkavējās VIP teltī. Kopš abu pēdējās kopīgās parādīšanās kādā saviesīgā pasākumā (tas bija maija sākumā) Didžus sarkanīgie mati ir kļuvuši gandrīz blondi, arī ķermeņa aprises ir kļuvušas slaidākas. «Atstājām bērnus mājās un atbraucām atpūsties. Jāskatās, kā būs, te jau vienmēr ir daudz draugu, ko satikt,» sarunā ar »VZ« prātoja Bikšus. Pirmajā dienā abi bija ģērbušies visai sportiski un sagatavojušies lietum, bet otrajā dienā Didžus savu sportisko ietērpu bija nomainījusi pret vasarīgu kleitu, un pāris bezrūpīgi baudīja saulaino dienu, pastaigājoties pa festivāla teritoriju.

NAV BĒRNU, NAV PROBLĒMU

Atstājuši bērnus mājās, krodzinieks Arnis Bikšus ar sievu Santu Didžus bezrūpīgi baudīja vasaras saulīti. Ja aktrisei pie sāniem nebūtu vīra, viņu būtu grūti pat pazīt – dažu mēnešu laikā Didžus ir krietni mainījusi savu izskatu.