Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Kultūra \ Atpūta

Dobelē Jaungada nakti sagaidīs ar kinologiem un suņiem

© F64

2017. gada 31.decembrī no plkst. 22.00 Dobeles vēsturiskajā Tirgus laukumā Gadu miju un Latvijas simtgadi sagaidīsim kopā! Pasākuma programmā: suņu paraugdemonstrējumi, Fire Spirit uguns šovs, DJ Viktors Roze, aktivitātes kopā ar Jaunā Jelgavas teātra aktieriem, Momentbox, svētku uguņošana!

Jau no plkst. 22.00 aicinām lielus un mazus dobelniekus un pilsētas viesus kustēt, lustēt jautrās aktivitātēs kopā ar Jelgavas Jaunā teātra aktieriem un diskžokeju Viktoru Rozi.

Plkst. 22.10 par godu 2018., Dzeltenās Zemes Suņa gadam, kinologu paraugdemonstrējumi suņu dresūrā un uzdevumu pildīšanā.

Iemūžini notikumu! No plkst. 23.00 - 01.00 darbosies Momenbox foto automāts. Neierobežotas foto drukas, stilīgi Jaunā gada atribūti!

Plkst. 23.30 uguns entuziastu Fire Spirit uguns šovs - žonglēšana ar degošām lāpām, dejas ar uguns vēdekļiem, un vēl, vēl..

Īsi pirms pusnakts, plkst. 23.55, Dobeles novada domes priekšsēdētāja svētku uzruna, laika atskaite un 2018. gada sagaidīšana ar krāšņu svētku uguņošanu mūzikas pavadījumā.

Pēc svētku uguņošanas, līdz plkst. 01.00, dejas kopā ar diskžokeju Viktoru Rozi pie labākās latviešu un pasaules deju mūzikas!