Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Ivars Kalniņš šokē elitārā "Summertime" apmeklētājus - piedzēries vai apslimis?

© F64 Photo Agency

Aktieris Ivars Kalniņš reti redzams kādā no pasākumiem Latvijā, tāpēc skatītājiem bija prieks viņu redzēt uz skatuves festivāla «Summertime» atklāšanas pasākumā.

Tiesa, aktiera dīvainā runas maniere un neskaidrā dikcija raisīja baumas, vai tikai aktieris nav paņēmis kādu lieku mēriņu...

»VZ« kļuva par nejaušiem lieciniekiem divu ar teātra pasauli tuvās attiecībās esošu dāmu sarunai – abu apspriežamais objekts bija festivāla galvenais runasvīrs Kalniņš. «Tu dzirdi, cik dīvaini viņš runā? Viņš taču aprauj teikumus, un arī runa ir diezgan neartikulēta! Paklausies, kā viņš operas nosaukumu izrunāja krieviski!» aktiera uzvedību analizēja viena no sarunas biedrenēm. Viņas teiktajam piekrita arī blakussēdētāja, un arī »VZ«, rūpīgāk ieklausoties aktiera teiktajā, nonāca pie līdzīga viedokļa. Dāma mēģināja pierādīt savai draudzenei, ka aktieris pirms kāpšanas uz skatuves iedzēris kaut ko stiprāku. Tiesa, ja neskaita dīvaino runas veidu, nekas neliecināja, ka aktieris būtu aizrāvies ar grādīgo dziru. Arī pēcāk notiekošajā burziņā Kalniņš malkoja nevis vīnu, bet ūdeni.